Multi sunt vocati, perci vero valeti.


11.11.2014

Sitä pölinää operaatio Himmelistä.


OPERAATIO HIMMELIN ALOITUS!                   


Aloituslöpinät:

Teimme Vexve-areenalle tulevaan joulumyyjäistapahtumaan mainosjulisteen.
Aloitimme työn erilaisilla vaihtoehdoilla sekä ideoilla mainoksen sisällöstä, sekä operaation johtajasta. Voittajaksi selviytyi Loistoidea pyöräilevästä porosta, joka vetää pukkia ostoskärryissä. Operaation vetäjäksi valitsimme yksimielisesti Hertan.


Tarvikkeiden hankinta:

Aluksi mietimme materiaaleja, pyörän sekä ostoskärryjen hankkimista.
Ostoskärryt saimme lainaan sastamalaisesta S-marketista. Pyörän lainasimme Nannilta.
Poron sarviin kävimme läpi monenmoisia vaihtoehtoja, wc-paperitollukoista styroksiin, kepeistä risuihin sekä paperimassasta kaupasta ostettuihin leluporonsarviin. Parhaaksi vaihtoehdoksi valitsimme kuitenkin Rautasarvesta lainaamat peuransarvet.
Valmistus:


Kuvauspaikaksi valitsimme Torikeskuksen vieressä olevan onkiniemenkadun. 
Kärryt ja pyörä koristeltiin lavasterakennusosastolta löydetyillä joulukoristeilla. Teemavärimme pyörään ja ostoskärryihin oli kultainen, vihreä sekä punainen. Erilaiset kellot, tähdet ja köynnökset sopivat hyvin teemaan! Terhi keksi käyttää peuransarvia myös polkupyöräntangon molemmissa päissä.Ostoskärryihin tuli myös lahjapaketit, jotka oikeasti sisälsivät ainoastaan styroksia.Poronsarvet kiinnitettiin kehikkoon vaurioittamatta sarvia. Kehikon piilotimme pipon alle.
Kuvauspäivä:

Suuri kuvauspäivä lähestyi ja kaikki olivat todella iloisia. Pakkasimme tavarat autoon ja lähdimme matkaamaan kohti keskustaa. Opettajakin hymyili.  Kukaan ei välittänyt tuulesta ja tuiskeesta, ja vaikka olikin kylmä, meidän mielestä oli hauskaa aiheuttaa hämmennystä kadulla kulkeville ihmisille. Muutama kävi siinä myös jututtamassa meitä ja lapset tahtoivat vilkuttaa porolle. Vaikka autoijat pyrkivät päästä kuvaan, Nanni hoiti liikenteen ohjauksen hienosti kuvauksien ajaksi! Kuvat kuitenkin (ongelmista huolimatta) onnistuivat hyvin ja kaunis mainos saatiin aikaan! Kiitos siis TEAM HIMMELIN!


Iloista joulua!


Valmis mainos!