Multi sunt vocati, perci vero valeti.


27.1.2015

Messuosaston sermeihin kuvat.


Saskyn messusosaston seinät koostuvat sermeistä, joille tällä kertaa emme maalaakaan suoraan, vaan vain suunnittelemme ja kuvaamme pohjan, joka tulostetaan sermille. Saskyn värejä käyttäen messuosastosta vastaavat henkilöt tekivät roiskemaalauksen, noin 1mx3m kokoiselle paperille.

 Ohjeisto, jota tulee aina noudattaa tai tulee huutoa. 

Odottelua kun kuva latautuu.
Lattialla oleva maalattu paperi valokuvattiin eri kohdista ja kuvat ladattiin tietokoneelle. Paintshopilla kuvat vielä käsiteltiin ja tarkennettiin. Tarkentamisen lataus kesti kauan ja osoittautui turhaksi, sillä alunperin kuva näytti paremmalta.

Harri kertoi myös, että tulostin käyttää väreinä CMYKiä, eikä RGBtä, joten jo muokatessa täytyy tämä ottaa huomioon.Yksi vuota tietokoneen näytöllä.
Roiskekuvasta jaettiin erilaisia kohtia sermiin tuleviin vuotiin. Vuotia on yhteensä kuusi ja yhden koko on 2,28mx0,88m.

Saskyn logon asettamista vuotaan.
Kahteen vuotaan tulee Saskyn logo. Logo tuottaa aina hieman päänvaivaa, sillä sitä ei saa lainkaan muokata ja tylsähän se on. Myös ympärillä oleva valkoinen tila on tarkkaan määritelty ohjeistuksessa. Sanomista tulee, jos koitamme muokata logoa paremmin taustaan sopivaksi, joten pelaamme varman päälle ja pysymme ohjeissa.